Интервю за LAZARA


В средата на горещия август месец сме решили да ви запознаем със стила на още по-горещата и провокативна Бояна Маринова. Като един типичен представител на зодия лъв, Бояна за последните 2 години успя да покори и да спечели сърцата на мъжете в страната, а жълтата преса не спира да бълва статии за всяка една нейна пусната снимка в социалните мрежи. Бояна е била на корицата на майското издание на мъжкото списание „Плейбой“ 2013 и според тяхната класация на “100 най-сексапилни българки” е на 17-то място. Тя е „Моден секссимвол на 2014″. Бояна е от Тетевен, живяла е гимназиалните си години в Ловеч, а през 2012 г. се мести да живее в София. Какво сподели пред нас сексапилната сладурана вижте в интервюто долу.
Цялото интервю прочетете тук.

Бояна пред камерата на BLife

Бояна с интервю за Hot Media TV

Бояна във „В устата на вълка“ /Видео/

Бояна гост в „Устата на вълка“ BLife


Тази сряда в рубриката на BLife „Устата на вълка“ ще бъде гост Бояна Маринова. Водещ е фолк певецът Жоро. Очаквайте видео.

Бояна даде интервю за Hot Media bg


Преди няколко дни Бояна даде ексклузивно интервю за най-новата светска медия – HotMedia.bg. В рубриката „Горещи звезди“ вече са заснети интервюта с Елена Кучкова, Светлана Василева, Галин. Сайтът изглежда ще бъде конкуренция на големият звяр BLife и ще представи доста пикантни неща. Очаква се да отвори врати много скоро.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs