Ограбиха Бояна в Париж
Categories:Новини

Моделката Бояна Маринова била ограбена в Париж, часове преди да излети за България, научи Front.bg.

Хубавицата, позната като двойничката на Николета Лозанова, била с дизайнерката Кристин Желязкова, собственичка на „Christine Fashion“, с която снимали фотосесия във френската столица.

Няколко дни подред Бояна позирала с най-новите творения на дизайнерката, която за пореден път се доверява на професионализма на моделката.

Front.bg се добра до няколко снимки, които останали в лаптопа на Маринова. За добро или лошо – двете сега отново ще заснемат фотосесията. Този път обаче в България.

Бояна празнува рожден ден на Миконос
Categories:Новини


На 17 август Бояна навърши 21 години! Заедно с най-добрата й приятелка Галя Димитрова и компания го поля не къде да е, а на Миконос, Гърция. Пожелаваме й още много години да е жива и здрава, щастлива, красива, добра и успешна! <3

Бояна и Галя в нов видеоклип
Categories:Новини


До броени дни в ефира на телевизия “Планета” ще се завърти най-новият видеоклип на Фики. Изпълнителят разкри и заглавието на песента – “Стига”. Тя е по музика и аранжимент на Николай Пашев, а текстът е на Мариета Ангелова. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов-Люси.
В предаването “Звездно” зрителите вече видяха и мейкинг от снимачния процес. В интервю за “Планета” Фики сподели, че е подготвил свеж и летен клип. “Очаквайте изненада”, сподели певецът, като показа и три интригуващи кадъра с две от сценичните си партньорки.
Бояна ще се снима и в рекламна сесия за бижута. Скоро!

BoyanaOfficial вече е с нов дизайн!
Categories:Новини

header
Добре дошли в обновеният сайт на Бояна Маринова! Пролетта дойде малко по-късно при нас, но си заслужаваше чакането. Надяваме се този цветен и приятен дизайн да ви хареса : )
Огромни благодарности на Ади от Sunny Designs, която свърши тази страхотна работа! Ако имате сайт, поръчайте дизайн при нея, няма да съжалявате!

sdzoey_noimg

BoyanaOfficial вече с YouTube канал!
Categories:Новини

your
Вместо видео галерията решихме да популяризираме клиповете на Бояна с канал в най-големият портал за видеосподеляне YouTube! Всички нейни участия в клипове, предавания, реклами и бекстейдж на фотосесии ще намерите там. В Плейлисти ще откриете всичките клипчета подредени по категории. Тези, които са качени от официалните си представители, няма да ги качваме наново, а само ще ги добавяме към плейлистите. Всичко ново ще се появява в началната страница на канала, затова побързайте да се абонирате!
Каналът ще откриете на този линк.

Бояна присъства на Miss Playmate 2014
Categories:Новини


Снощи в Bedroom Premium Club се проведе поредният конкурс на Плейбой „Miss Playmate 2014“. Победителка стана 24-годишната Елена Кучкова от Пазарджик, втора бе Биляна Евгениева, а трета остана Маги от Стара Загора. Бояна също присъства на събитието, придружена отново от Галина Димитрова и още една приятелка. С ослепителна бяла рокля, сладък кок и широка усмивка Бояна засенчи всички момичета. Снимки от конкурса вижте в галерията.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs