Бояна се завърна с фотосесия за Christine Fashion

Настъпи и най-прекрасното време – месецът на най-вълшебните празници в годината ! Месец изпълнен с много магия и положителни емоции ! Ние от CHRISTINE FASHION отново не изневеряваме на себе си и сме в духа на Коледните и Новогодишните празници ! Специално за вас ние сътворихме нашата НОВА изключително бляскава колекция „CHRISTMAS MAGIC“ представена от една от най-красивите ни българки – Бояна Маринова ! Неповторима, атрактивна и стилна, новата колекция отговаря на търсенето на нещо уникално за празничните събития ! За това допринасят луксозните материи, красивите брошки, ефектните пера, кристалните копчета и камъни „SWAROVSKI“, перфектната линия и качество ! Благодарим на нашият екип от професионалисти, които създадоха тази коледна приказка ! Благодарим на Kostadin Krustev – Koko Photography и Златина Атанасова ,които допринесоха за перфектната визия на нашите тоалети ! Желаем ви празнично настроение, много усмивки и положителни емоции през Коледните и Новогодишните празници !

Ангелите на МЕГЗ с нова фотосесия

Очаквайте новите модели до дни! Megz.eu

Бояна с фотосесия за HELLO! Bulgaria

Фотограф : Теди Грозданов
Асистент фотограф : Виктория Сиракова
Модел : Бояна Маринова
Стилист : Стоян Апостолов-Stoqnski
Грим : Елиза Попова
Коса : Георги Петков с асистент Благовеста Маркова

Бояна и Лъчезара снимат за нов бранд

Бояна Маринова и Лъчезара Кънчева са първите лица на новооткрития бранд „KÁRTEŁ“. Първата им колекция вижте във фейсбук страницата им – KARTEL fashion line.

Бояна е лице на лятната колекция на Christine Fashion

Лято… морски бриз… лукс и екзотика, неподправена елегантност и стил – това е новата колекция „Royal“ summer collection !
За да се чувствате като кралица с бутиковите ни модели, това лято екипът на Christine fashion се погрижи да задоволи и най-изтънчения вкус на любимите си специални клиентки !
За перфектната визия заложихме на висококачествени италиански платове, елементи „SWAROVSKI“ и подбрани аксесоари. Тази година отново ви предлагаме лимитирани модели бански костюми, ръчно декорирани с цветя и камъни.
Изненадата ни това лято е специално предложение и за вашият любим мъж !
Благодарим на нашият професионален екип с :
Модели: Boyana Marinova , Petya Stoyanova
Гримьор: Златина Атанасова
Фотограф: Georgi Malev
Дизайнери: Christine Zhelyazkova, Eva Danova
Хотел: Royal Castle Design & Spa. Elenite

Бояна и Ангелите на МЕГЗ в нова фотосесия

megz.eu

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs