ВИЖ видеото на Фики – „Стига“

Видеото на Галин с над 1,5 милиона гледания!


Галин е от скорошните попълнения на Пайнер, но в последно време прави все по-добри и успешни проекти. „Момче без сърце“ се превърна в тотален хит, но и видеото има доста заслуги за това. В него главна роля играе красивата ни Бояна, а сценария е изигран много добре и от двамата. Доказателство за този успешен проект са гледанията в YouTube, които само за 3 месеца надхвърлят 1 милион и половина! Ние от екипа ви поздравяваме с това страхотно парче. : )

Стопкадри от клипа „Момче без сърце“


Разгледайте всички кадри от видеото в галерията.

Виж „Момче без сърце“ на Галин! <3

Видеото вече е факт! Страхотен клип, прекрасни визии и на двамата, и отново хит от Галин! : )

Очаквайте видеото към „Момче без сърце“!

1185236_723038354389846_564512899_n

Видеоклипът на Галин към новата му песен „Момче без сърце“, в който главно участие взема Бояна, ще излезе до 10 дни!

Бояна в новото видео на Галин към „Момче без сърце“

Преди няколко дни Галин засне видеоклипа към новата си песен „Момче без сърце“. Парчето е по музика и аранжимент на Оцко, а текстът е на Лора Димитрова и Йордан Ботев.
За реализацията на клипа певецът се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси, с когото работи за първи път.
Видеото има интригуващ сюжет, подробностите около който засега се пазят в тайна. В „Момче без сърце“ изпълнителят си партнира с две красавици – Бояна Маринова и Сибел Килехалил.
„Благодаря на всички, които участваха в заснемането на клипа, на целия екип за подкрепата, старанието и професионализма им“ – казва пред „Планета“ той и отправя специални благодарности и към своята стилистка и сценаристка на видеото, Станислава Василева.
Галин разкрива, че по време на снимките на видеоклипа е било много забавно, а също и че в някои от кадрите е „доста смел“. „Има и любовни сцени, но всичко е премерено, с много финес и без пошлост“ – допълва младият певец на „Пайнер“.

Очаква се видеоклипът към песента „Момче без сърце“ да се появи през месец септември. / Planeta Payner

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs