Бояна Маринова в новото видео на Азис „Нещо мръсно“

Новото видео на Азис, с което певецът смело нагазва в териториите на хип-хопа, вече е факт. “Нещо мръсно” е с брутално скандален текст и не по-малко провокативен клип, в който блестят три от любимите модели на изпълнителя – Бояна Маринова, Карина Димова и бившата “Мис Стара Загора” Галина Димитрова. Само за броени часове “Нещо мръсно” стана най-гледания клип в българския Интернет, като не липсват и възмутени коментари. Някои фенове изтъкват приликата в ритъма с хита на лято 2012 “Башмайсторска”, а други правят аналогии между рапирането в парчето и стила на рапера Бобо от “Дим да ме няма”. Не са пропуснати и намеците в текста спрямо Алисия (“…стига ми се правила на Николета…”). Администраторите на YouTube пък не смогваха да изтриват копията на скандалното видео от сървърите си, тъй като нарушавало правилата на сайта.

Бояна Маринова на конкурса „Мис Маракеш“ 2012
Categories:Новини

Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали бяха част от звездното жури на конкурса „Мис Маракеш“, организиран от екипа на ресторант Маракеш, миналата вечер и пратиха победителката на едноседмична почивка в Мароко.
Освен мачовците на фолка, красотата на 9-те участнички оценяваха още фолк дивата Даяна, тромпетиста на Ку-Ку бенд Йордан Йончев Гъмзата, тв водещият Наско Михайлов и др.
Красавицата, която се окичи с короната е 18-годишната блондинка от Сандански Велина Узунова. Нейни подгласнички станаха Виктория Попстоева от София и лицето на Red models Емили Иванова.
За лице на ресторант Маракеш пък бе избрана чаровната Софиянка Бояна Маринова, която си спечели уикенд във Венеция. Тя и миската Велина бяха избрани и за лица на спа-хотел Рич- Велинград, където ще прекарат няколко незабравими дни.
За прекрасната визия на девойките се погрижи тв водещата Ива Атанасова, която ги облече от собствения си новооткрит бутик. За спортните облекла и банските костюми се погрижиха магазини Булдозер. Водеща на събитието бе светската журналистка Бети Методиева.

Бояна купонясва с песните на Алисия в „The Cotton Club“
Categories:ПартитаВижте снимки от вечерта

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs