Нежна фотосесия от БоянаЕдна много различна и много нежна фотосесия. Акцент е красотата на Бояна. Снимките са дело на фотографката Марина Чамуркова, а гримът на Марина Младенова. Разгледайте прекрасните фотоси в галерията. Очаквайте още изненади от Бояна.

Бояна е новото лице и на „NEGATIVE WEAR“
Освен лице на новата колекция Есен/Зима 2013 на „Iltokoni“, Бояна засне фотосесия и за колекцията на „Negative Wear“. Отново страхотна и очарователна! Пожелаваме й още много успехи! А снимки от новите фотосесии може да разгледате в галерията.

Бояна се забавлява на Галена в „Night Flight“
Categories:Партита


Бояна бе в компанията на приятели на снощното участие на Галена в „Найт Флайт“. Изпълнителката вдигна адреналина на гостите с хитове и секси визия. В типичния си стил тя флиртуваше с публиката и отправи специални поздрави към четирима рожденици, които празнуваха в клуба. За първи път на живо тя представи песента „Кой“ в тандем с новия си дуетен партньор Фики. Синът на Тони Стораро впечатли с глас, но определено отстъпваше на Галена в танците. За сметка на това не останаха скрити погледите му към кръшната певица, която на моменти бе в опасна близост. В разгара на купона Галена слезе от сцената и промени първоначалния си репертоар с парчета по желание на гостите.
Вижте още снимки от участието й.

Още снимки от фотосесията за „Плейбой“
Categories:СнимкиДобавихме още 22 снимки от фотосесията за „Плейбой“, чиято корица през май месец бе Бояна. Насладете се на страхотните кадри, дело на фотографа Костадин Кръстев-Коко. За да видите снимките без цензура, отидете на Playboy.bg

Бояна е новото лице на „ILTOKONI“

1384332_10151975724963824_1435845579_n

Бояна Маринова е новото лице на „ILTOKONI“-Antonya Dimitrova за есенно-зимната им колекция. По-рано тази година лице на марката бе и моделът Бориса Тютюнджиева, а в края на миналата – Николета Лозанова. Определено знаят кои модели да вземат за колекциите си. Снимки от фотосесията на Бояна може да разгледате в галерията.

„Момче без сърце“ – претендент за Клип на 2013
Categories:Новини


В третата Тримесечна класация за клипове на Signal.bg читателите са класирали видеото на Галин и Бояна към „Момче без сърце“. Сега видеото продължава в Годишната класация на сайта, където има реален шанс да спечели приза „Клип на годината“. Междувременно песента на Галин жъне голям успех и няколко пъти е класирана на челна позиция в „50-те най“.
Виж цялата класация.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs