Видеото на Галин с над 1,5 милиона гледания!


Галин е от скорошните попълнения на Пайнер, но в последно време прави все по-добри и успешни проекти. „Момче без сърце“ се превърна в тотален хит, но и видеото има доста заслуги за това. В него главна роля играе красивата ни Бояна, а сценария е изигран много добре и от двамата. Доказателство за този успешен проект са гледанията в YouTube, които само за 3 месеца надхвърлят 1 милион и половина! Ние от екипа ви поздравяваме с това страхотно парче. : )

И Бояна мина в отбора на блондинките
Categories:Новини


Бояна също последва модните тенденции в прическите и отскоро е неустоима блондинка. На хубав човек всичко му отива, бихме казали ние. А пък вие може да очаквате новите проекти на Бояна съвсем скоро. Само преди дни засне фотосесия в Турция, ще запазим в тайна за какво, а тези дни предстоят снимките за италианската марка бельо, заедно с плеймейтката Гентиана. Освен тях, разбира се, работи и по други проекти. Доста успешно минава годината за Бояна, пожелаваме й следващата да е още по-успешна!

Бояна присъства на „The Most Sexy Girls“ 2013
Categories:Партита


Вчера вечерта в Пиано-бар „Арбат“ се проведе „Нощта на сексбомбите“. Както всяка година събитието привлече много родни плеймейтки и красавици. Сред наградените бяха Гентиана Халити, певицата Джорджия, моделката Миглена Николова и други. Нашата красавица Бояна също присъстваше на партито в компанията на свои приятелки.

Интервю с Бояна за BLife /Video/


Интервюто с Бояна вече е пуснато, можете да го видите от тук ! 

Бояна присъства на „Best Erotic Model“ 2013
Categories:Новини

553217_10151797975972861_924541122_n
Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска отново бе основен организатор на конкурса Best Erotic Model 2013, който се проведе за четвърти поредeн път, в клуб Плаза в Студентски град. В надпреварата мериха сили 9 момичета плюс една престрашила се посетителка на клуба,която си тръгна с приз от заведението . Голямата награда бе 10 000 лв. предоставени от клиниката на най-известния ни пластичен хирург, д-р Ильо Стоянов. Победителката може да се възпозва от тях под формата на хирургични интервенции, които да я превърнат в професионален еротичен модел. Освен това победителката и двете и подгласнички печелят и правото на уникална еротична фотосесия в едно от популярните мъжки списания, издавани в България.
Бояна беше една от зрителките и изглеждаше великолепно!

Бояна дебютира в The most sexy girls 2013
Categories:Новини

551364_10151424673174422_1439373741_n
Новата приятелка на Тачо Зорница Линдарева, Мис България 2006 Галена Димова, моделът Миглена Николова, фолк-певиците Лияна, Траяна, Джорджия, Анна-Мария, плеймейтките Дарина Гиздова, Алекс Йорданова, Ирина Рашева и още цял отбор красавици ще се сдобият с награди за Най-красиви и сексапилни жени. Призовете ще се раздадат в четвъртък по време на традиционното парти Вечерта на сексбомбите, което се организира всеки месец в пиано-бар Арбат. Очаква се вихрушка от над 20 красавици, които да разпръскват сексапил в заведението. Грамотите ще им бъдат раздадени от секси мъже с мускули.
Най-атрактивният гост на заведението пък ще си тръгне с уикенд за двама в прекрасна дестинация в България.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs