Весели празници от Бояна!
Categories:Други

koleda
„В навечерието сме на един от най-светлите празници – Бъдни вечер. Утре е Коледа, а само няколко дни ни делят от новата 2014 година. Бъдете добри и радвайте с жестовете си хората, които обичате, и на които държите, не само по време на празници и с повод. Ние Ви желаем приятно изкарване и вярвайте, че не само по Коледа се случват чудеса!“ – Бояна Маринова

Style: Роклята от „Мис София Пролет 2013“
Categories:Style

rezerve
На конкурса „Мис София Пролет 2013“, организиран от Плаза, в един от кръговете претендентките се показаха в ефирни рокли. Роклята на Бояна е от мартенската колекция на ‘Бутик Резерве’. Снимки на роклята вижте тук. Още модели от колекцията разгледайте тук, а снимки на Бояна от конкурса вижте в галерията.

Бояна на благотворителната изложба в бар „Chique“
Categories:ПартитаСнощи в бар Chique се проведе благотворителна изложба на снимки, дело на фотографа Георги Божков. Парите, събрани от изложбата, както и от дневния оборот на заведението, бяха дарени за операцията на Веселина Георгиева. Вижте снимки от събитието в галерията.

Боянa нa блaготворително събитие
Categories:Партита


Модният фотогрaф Георги Божков и столичният бaр Chique оргaнизирaт блaготворителнa изложбa от снимки нa 18 декември. Събитието ще зaпочне в 20,30 с безплaтни питиетa и крaсиви модели сред които и Боянa, a входa от 2лв зaедно с дневния оборот нa зaведението, ще бъде дaрение зa оперaциятa нa Веселинa Георгиевa, чиято тежкa съдбa трогнa хиляди през изминaлите месеци.

Бояна на партито на Биг Брадър в Плаза
Categories:ПартитаВижте снимки от партито в галерията.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs