Style: Бялата рокля от Miss Playmate 2014
Categories:Style

avin
Ослепителната бяла рокля, с която Бояна се появи на Мис Плеймейт 2014, е от новите предложения на бутик AVIN. Роклята представлява корсет в горната си част и кожени ресни в долната. Бояна я бе комбинирала с бял часовник, бежова чанта и къси кафеникави боти. Косата бе прибрана на кок, за да се открояват ефектните дълги обеци. Отново ни изненада с ефектен стайлинг. ;))

Бояна присъства на Miss Playmate 2014
Categories:Новини


Снощи в Bedroom Premium Club се проведе поредният конкурс на Плейбой „Miss Playmate 2014“. Победителка стана 24-годишната Елена Кучкова от Пазарджик, втора бе Биляна Евгениева, а трета остана Маги от Стара Загора. Бояна също присъства на събитието, придружена отново от Галина Димитрова и още една приятелка. С ослепителна бяла рокля, сладък кок и широка усмивка Бояна засенчи всички момичета. Снимки от конкурса вижте в галерията.

Style: Роклята на „FEDE“ + Обеци E’lements
Categories:Style

fede
Балната рокля на Бояна е на родната марка „FEDE“ – дизайнер Вяра Георгиева . Роклята е къса и много стилна, затова може да се носи на различни мероприятия. Виждали сме я веднъж на парти в ‘Night Flight’ със същата рокля, както и на XVI-ят Международен фестивал на прическата и красотата, който се проведе преди няколко месеца. За аксесоар Бояна е избрала ефектни големи обеци на E’lements. Стайлингът е страхотен и й стои великолепно. ;)))

Style: Ризката от „Здравей, България“
Categories:Style

zdr
Бялата ризка с широки ръкави и голи рамене, с която се появи Бояна при гостуването си в „Здравей, България“, е от лятната колекция на Cliche 2013. За съжаление, ризата вече не е в наличност, но може да разгледате новите страхотни модели на сайта им.

Любимият колан на Бояна
Categories:Style

1964173_660706310655549_288263811_n

Бояна гостува в „Здравей, България“

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs