Бояна е Моден секссимвол на годинатаСнощи в Planet Bar протекоха наградите за Секссимвол на годината. Нашата Бояна грабна приза за „Моден секссимвол на годината“, както и очаквахме. С широка усмивка и тоалет от пролетната колекция на AVIN (на която е лице), отново заслепи всички присъстващи. Разглейдате снимки от събитието в галерията. А на Бояна – честита награда!!

Очаквайте: Секссимвол на годината 2014
Categories:Събития

10009321_614077668669874_1737239826_n
Годишната церемония “Секссимвол на годината 2014”, която ще се проведе в “Планет Клуб” от 21:30 часа тази сряда, е обвързана с благотворителна кауза за болно дете.
Номинираните красавици ще направят всичко възможно, за да се съберат оставащите 6 000 лева по време на събитието, които са нужни за протези на крачетата на 13-годишната Николета. За тази цел ще се проведе томбола и търг.
На годишната церемония ще бъдат раздадени 15 статуетки в различни категории на родни секссимволи от малкия екран, от музикалната сфера, както и от лайфстайл и бизнес средите. Бояна има номинация за „Моден секссимвол на годината“ и потвърди, че ще присъства. Очаквайте новини и снимки след събитието.

Още страхотни модели от колекция AVIN’14
Categories:AVIN, Снимки

product_5443

Разгледайте най-новите модели от колекцията на AVIN – този път бляскави и елегантни. Да очаквате ли още? Най-вероятно! Ние не можем да се наситим на Бояна, няма тоалет в който да не изглежда страхотно! Ако и Вие искате да се облечете като нея, поръчвайте в Avinonline.com или купете в техен бутик.

Бояна на Istanbul Leather Fair 2013
Categories:Събития

istanbul
Istanbul Leather Fair е най-голямото събитие за кожени облекла в Европа и Азия от 2006г. насам. Миналата година се проведе на 21-23 ноември в Истанбул. На самото ревю присъстваха модели от цял свят, за да представят последните тенденции сред кожените облекла. Както вече спомена в свои интервюта, Бояна също взе участие в престижното ревю. Показваме Ви само тук първи бекстейдж снимки от събитието. За съжаление, все още нямаме официални снимки от подиума. Повече информация за Istanbul leather fair вижте тук.

Лице на AVIN – клиент на AVIN
Categories:Style

page
Бояна винаги много добре знае за кого трябва да снима! Тя винаги снима за качествени и дрехи създадени с много вкус винаги отличаващи се и оставащи индивидуални! Един вид Бояна си знае стоката! AVIN наистина имат невероятни дрехи. Освен, че Бояна с гордост им стана лице, но и с гордост носи дрехите им! 🙂

Нови модели от колекцията на AVIN’14Новите модели на AVIN 2014 продължават! Ако сте пропуснали да видите всички снимки на моделите дотук, може да ги видите в галерията. Бояна е неотразима, както винаги, а роклите са ослепителни! Моделите може да видите и закупите в магазините на AVIN или онлайн в avinonline.com. Проверявайте ни редовно, защото още по-неустоими тоалети ни очакват!

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs