BoyanaOfficial вече е с нов дизайн!
Categories:Новини

header
Добре дошли в обновеният сайт на Бояна Маринова! Пролетта дойде малко по-късно при нас, но си заслужаваше чакането. Надяваме се този цветен и приятен дизайн да ви хареса : )
Огромни благодарности на Ади от Sunny Designs, която свърши тази страхотна работа! Ако имате сайт, поръчайте дизайн при нея, няма да съжалявате!

sdzoey_noimg

BoyanaOfficial вече с YouTube канал!
Categories:Новини

your
Вместо видео галерията решихме да популяризираме клиповете на Бояна с канал в най-големият портал за видеосподеляне YouTube! Всички нейни участия в клипове, предавания, реклами и бекстейдж на фотосесии ще намерите там. В Плейлисти ще откриете всичките клипчета подредени по категории. Тези, които са качени от официалните си представители, няма да ги качваме наново, а само ще ги добавяме към плейлистите. Всичко ново ще се появява в началната страница на канала, затова побързайте да се абонирате!
Каналът ще откриете на този линк.

„Секссимволите“ на гости в „Жените говорят“


Днес в „Жените говорят“ по ТВ7 на гости бяха някои от победителките в „Секссимвол на годината“. Мартина Узунова, Адриана, Анита и Бояна споделиха какво според тях значи да си „секссимвол“ и с кои мъже ги свързват в последно време. Бояна, макар и по дънков гащеризон и кецове, показа какво наистина е сексапил. А за края на гостуването им водещите ги накараха да дефилират.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs