Снимка на Бояна донесе сребърен медал!

page
Тази снимка донесе сребърен RPS (Royal Photographic Society) медал на фотографката Пламена Коева на Седмият Международен Фотографски Салон – Варна 2014. Кадърът е от фотосесията за календара на МЕГАХИМ АД. Вижте всички наградени снимки на този адрес. Честито!

Бояна и Галя с коментар в „Нека Говорят“


Във вчерашният епизод на „Нека говорят“ гост бе Краля на фолка – Азис. Гостуването не мина без изненади. Галя, Бояна, Петко Димитров и Радина, негови близки приятели, казаха по няколко думи за него в кратко клипче. Какво споделиха Бояна и Галя гледайте след 20-тата минута тук.

Бояна във „В устата на вълка“ /Видео/

Бояна гост в „Устата на вълка“ BLife


Тази сряда в рубриката на BLife „Устата на вълка“ ще бъде гост Бояна Маринова. Водещ е фолк певецът Жоро. Очаквайте видео.

Бояна ще бъде на „Бъди моден фотограф“
Categories:Събития

10308330_10152114361403339_1528824637489410490_n

Какво е нужно за да бъдеш моден фотограф?

• Красиви модели
• Топ стилисти, гримьори и фризьори
• Локация
• Качествена техника

Всичките тези елементи ние ще ги осигурим на едно място на 8 Юни, за да Ви предоставят възможността да направите уникални снимки. Уъркшопът, който организираме цели да даде възможност на напреднали любители фотографи, да изпитат усещането да бъдат модни фотографи за един ден. Три красиви модела ще бъдат на разположение в рамките на деня за участниците в семинара. На локацията ще присъстват стилисти,гримьори и фризьори, както и асистенти, които ще помагат на участниците в процесът на снимането. От Вас изискваме да дойдете единствено с личните си фотоапарати и своето виждане как да направите невероятни фешън кадри с качество за модно издание.
Снимачната площадка ще бъде сред природата в покрайнините на с. Кокаляне.

В това модно изживяване ще вземат участие моделите Бояна Маринова, Александра Макавеева и Сияна Стоянова.

Подробна информация за събитието и как можете да участвате, ако сте фотографи, вижте на този адрес.

Бояна в студиото на „Добро утро, България“


Тази сутрин в 9 по ТВ7 Бояна бе гост на сутрешния блок „Добро утро, България“. Заедно с Цветеслава Гълъбова, директор на Психиатрична болница „Св. Иван Рилски“, обсъдиха болестно състояние ли е селфито.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs