Нови 6 предложения от AVIN
Categories:AVIN

Разглейдате новите предложения от колекцията и се възползвайте, тъй като празниците вече чукат на вратата! Бъдете ослепителни с AVIN! => Avinonline.com

Нова порция елегантни рокли от AVIN
Categories:AVIN

Поръчайте най-новите елегантни (главно черни) предложения на бутик AVIN! Очаквайте още куп нови модели и страхотни снимки!
AvinOnline.com

Още модели от колекцията на AVIN
Categories:AVIN

Поръчайте най-новите празнични предложения на бутик AVIN! Очаквайте още куп нови модели и страхотни снимки!
AvinOnline.com

Първи снимки от новата празнична колекция
Categories:AVIN

;

Цитираме поста на бутик „AVIN“ относно новата празнична колекция:

Декември идва с изобилен лист от покани за партита и специални събития. А дизайнерите на AVIN знаят това! За да отпразнуват края на годината, на сцената се появява колекционерското издание Glam Christmas Edition. Майсторски оформени голи гърбове, дълбоки деколтета и конструкции от отделни сегменти в нежната прегръдка на коприна и тръпката на безсрамно обещание от дантела. Целта им е да ни завладеят с пълна сила, да ни напомнят за минали моменти, да ни отведат на забравени места, да ни изненадат или провокират. Дизайнерите на AVIN създадоха легендарните модели, които будят удивление, и са притегателна сила за жени с ярка женственост. Модели, които карат дамите да се чувстват красиви и желани, особено когато имат специален повод за това.
А къде се случва всичко това?
Когато усети дъха на Коледа, магнетичното пространство на едно знаменито място се изпълва със снежинки от пера и кристали. Така изглежда Buda’s Restaurant Bar Lounge, притегателен център, в който заснехме новата ни Коледна колекция. Търсейки сцена, отговаряща на специалните ни празнични изисквания открихме, че вече и в България класата и стилът живеят, дегустират и се наслаждават на живота в едно специално място – Buda’s Restaurant Bar Lounge. И сме страшно щастливи, че ние, дизайнерите на AVIN, ще посрещнем Новата 2015 г. именно тук!
https://www.facebook.com/BudasBarRestaurant
А какви са тенденциите за грим и коса тази Коледа? За това се доверихме на нашумелите млади beauty специалисти Metodi Shopov (Make Up) и Svetoslav Neykov (Hair Stylist), които разкрасяват някои от родните ни звезди. Възложихме им тежката задача: „Какво харесват мъжете“. И те сътвориха това – изискан грим, леки акценти, блясък, сладострастни устни, притегателно червено и лъскави букли. Ще представим няколко топ визии, от които да взаимствате за Вашата неустоима секси визия през магнетичния Декември.
https://www.facebook.com/pages/MCND-hair-beauty-salon/597851753616328

А сега е време за новите колекционерски AVIN модели…

Photography: Tony Dimitrova

Бояна за трети път е лице на AVIN!


Изненада! Най-новата празнична колекция на бутик AVIN излиза съвсем скоро. И лице отново е нашата красавица Бояна. След модерната пролетна фотосесия и екзотичната лятна, сега е ред на класиката – дълги изискани рокли, черни коси и много красота. Определено искаме да похвалим AVIN за усърдната работа не само по моделите, но и по заснемането на фотосесиите. Очаквайте първите снимки !

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs