Бояна в новото видео на Галин към „Момче без сърце“

Преди няколко дни Галин засне видеоклипа към новата си песен „Момче без сърце“. Парчето е по музика и аранжимент на Оцко, а текстът е на Лора Димитрова и Йордан Ботев.
За реализацията на клипа певецът се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси, с когото работи за първи път.
Видеото има интригуващ сюжет, подробностите около който засега се пазят в тайна. В „Момче без сърце“ изпълнителят си партнира с две красавици – Бояна Маринова и Сибел Килехалил.
„Благодаря на всички, които участваха в заснемането на клипа, на целия екип за подкрепата, старанието и професионализма им“ – казва пред „Планета“ той и отправя специални благодарности и към своята стилистка и сценаристка на видеото, Станислава Василева.
Галин разкрива, че по време на снимките на видеоклипа е било много забавно, а също и че в някои от кадрите е „доста смел“. „Има и любовни сцени, но всичко е премерено, с много финес и без пошлост“ – допълва младият певец на „Пайнер“.

Очаква се видеоклипът към песента „Момче без сърце“ да се появи през месец септември. / Planeta Payner

This entry was posted on сряда, август 7th, 2013 at 12:57 and is filed under Видеоклипове. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comment: