Биография
Categories:

ЛИЧЕН ЖИВОТ
Бояна Маринова е родена на 17 август 1993г. в Тетевен, зодия Лъв. Има по-голям брат. След 7 клас се мести в Ловеч, където завършва средното си образование. През 2012г. записва „Икономика и бизнес“ в УНСС, но прекъсвa. Освен модата я влече и киното. Мечтае да бъде актриса.

КОНКУРСИ
Участвала е в конкурса „Мис Маракеш“ 2012, където е избрана за лице на ресторант „Маракеш“ и за лице на спа-хотел Рич – Велинград. През 2013г. участва и в конкурса на Плаза „Мис София Пролет“, където става 1-ва подгласничка на победителката, взима и специална награда за „Лице на Пури Оскар“ и „Лице на Malena Makeup“.

Cialis Black no rx, dopoxetine without prescription ВИДЕОКЛИПОВЕ
Снимала се е във фолк клиповете на Азис – „Нещо мръсно“, Лияна – „Кой е той“, Галин – „Момче без сърце“, Фики Стораро – „Стига“.

ТВ ПРЕДАВАНИЯ
Била е гост на: BLife; Фолкмаратон; Здравей, България; Жените говорят ; Добро утро, България; В устата на вълка; HotMedia.

СПИСАНИЯ
Изгрява на майската корица на „Плейбой“ 2013.

НАГРАДИ И КЛАСАЦИИ
„Модни успехи за 2013“ – Paparazzi Awards 2014
„Моден секссимвол на 2014“ – Секссимвол на годината 2014
„100 най-сексапилни българки според Плейбой“ – 17 място

РЕКЛАМНО ЛИЦЕ
(2013)  Печели в конкурса за лице на „Photo Page“ и заснема специална фотосесия. Има съвместна фотосесия с Ивайла Бакалова като лица на Hair Studio „Rendevous“. Снима се като лице на есенно-зимните колекции на 2 български модни марки – „ILTOKONI“ и „NEGATIVE WEAR“. Участва във фотосесия за календара на „Мегахим АД“ 2014.
(2014)  Снима се като лице на пролетната и лятната колекция на бутик „AVIN“. Снима се и за есенните предложения дрехи и бижута на „Christine Fashion“. Завършва годината като лице на коледната колекция на бутик „AVIN“.
(2015) За пореден път лице на бутик „AVIN“ за пролетно-лятната колекция.

BoyanaOfficial.com | Designed by :Sunny Designs